PRODUCTEN

streep Producten
Wav-e is een vooruitstrevende EMS technologie
15 minuten EMS training is voldoende
voor een volwaardige full-body workout!

DRAADLOZE EMS TRAINING

streep Producten
De Wav-e EMS training stelt iedereen in staat om het perfecte lijf te krijgen en je persoonlijke fitness doelen te bereiken met een enorme tijdswinst ten opzichte van traditioneel trainen. Met het draadloze Wav-e EMS systeem kun je in een mum van tijd je lichaam sterker en strakker maken. EMS training is voor iedereen geschikt. Ook voor mensen met blessures of tijdens revalidatie.
DRAADLOOS EMS

De exclusieve Wav-e Bluetooth band is sterk en betrouwbaar zodat jij kunt sporten in op een vrije en dynamische manier. Zonder draden word je niet beperkt in je bewegingen.

EMS BESPAART TIJD

Wav-e werkt met EMS (Electric Muscle Stimulation) en zorgt ervoor dat verschillende spiergroepen tegelijkertijd worden gestimuleerd. Een Wav-e training sessie duurt slechts 15 minuten dus hiermee bespaar je enorm veel tijd ten opzichte van traditioneel training voor vergelijkbare resultaten.

BLIJF FIT MET EMS

Trainen met de Wav-e garandeert resultaten met HIIT (High Intensity Interval Training) door elektrische spierstimulatie.

EMS IS INNOVATIEF

Wij zijn continu bezig om nieuwe manieren te ontwikkelen om onze producten te verbeteren om jou de voordelen hiervan te kunnen bieden en te laten profiteren van een fit leven!

wav-e_twin_trainer_console_2 Producten

EMS TRAINING IS VOOR IEDEREEN

streep Producten

Naast het indrukwekkende en stijlvolle design zal het draadloze Wav-e EMS systeem je verassen met de hoeveelheid functies en diverse programma’s. Ook is Wav-e EMS eenvoudig in gebruik. Binnen een handomdraai ben je draadloss gekoppeld met de Wav-e EMS console en kun je beginnen met je favoriete EMS training door deze te selecteren uit de vele programma’s op het touchscreen van de WAV-e console.

Al je voorgaande EMS training sessies en je progressie kun je later bekijken omdat dit allemaal wordt opgeslagen op je persoonlijke Wav-e pas. Onze draadloze EMS training geeft je training een boost. Wav-e brengt design en functionaliteit samen om jou de perfecte EMS trainingservaring te geven.

HIIT TRAINING MET WAV-E EMS

streep Producten

De draadloze Wav-e EMS training maakt het nu ook voor jou mogelijk om je lijf en gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Je zal je sterker dan ooit voelen en het kost je slechts 15 minuten om dit te bereiken.

EMS trainen met Wav-e garandeert de resultaten van een High Intensity Interval Training (HIIT).  Door gebruik te maken van elektrische spierstimulatie voorkom je een zware belasting van je lichaam. Het draadloze EMS systeem van Wav-e werkt zo eenvoudig dat je zelfs zonder trainer kunt trainen.

wav-e_power_suit_2 Producten
wav-e_personal_trainer_training Producten

MOBIEL WAV-e EMS SYSTEEM

streep Producten

Beperk jezelf niet tot 1 vaste locatie om te trainen. Met de mobiele EMS oplossing van Wav-e kun je thuis op dezelfde manier trainen als in een Wav-e Studios vestiging, zonder concessies te doen op de resultaten.

Het mobiel WAV-e EMS syteem geeft iedereen de vrijheid om een EMS training te doen waar en wanneer je wilt. Zelfs onderweg kun je je trainingsschema aanhouden en resultaten behalen. Je neemt simpelweg het mobiel WAV-e EMS systeem en traint wanneer het jou uitkomt.

Ontdek een wave van vrijheid. Wordt fit, wordt Wav-e!

Ontdek het draadloze WAV-e EMS systeem! Word Fit, wordt Wav-e!